Τα Super drinks χρυσοί χορηγοί στο VEGAN LIFE FESTIVAL
Posted in the super drinks

Τα Super drinks χρυσοί χορηγοί στο VEGAN LIFE FESTIVAL

Το Vegan Life Festival είναι μία γιορτή που συστήνει τον vegan τρόπο ζωής μέσα από μια σειρά δράσεων που στοχεύουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στο ευαίσθητο αυτό θέμα του βιγκανισμού. Τα Super drinks, τα καταξοχήν vegan αναψυκτικά και τα καλαμάκια walking heron που είναι φτιαχμένα από σιτάρι,  δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια εκδήλωση. Στηρίζοντας 100% τις  vegan επιλογές στο φαγητό, στο ποτό και στον τρόπο ζωής, συστήθηκαν στο κοινό μέσα από τον ρόλο των χρυσών χορηγών του συγκεκριμένου φεστιβάλ.

Το vegan festival ξεκίνησε το 2016 και έχει εδραιωμένη παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.Έχει ελεύθερη είσοδο έτσι ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη πρόσβαση του κοινού του στη διασκέδαση και την πληροφόρηση.Αποτελεί τον μεγαλύτερο vegan θεσμό στην Ελλάδα. Φέτος πραγματοποιήθηκε  στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 2 & 3 Οκτωβρίου απότις 11.00 το πρωί έως τις 23.00 το βράδυ..

Απο το περίπτερο των super drinks πέρασαν όλοι εκείνοι που ενδιαφέρονται για τις νέες τάσεις, για τα ψαγμένα αναψυκτικά και τις καινοτομίες.

Το Vegan Life Festival λειτουργεί ως πλατφόρμα μετάδοσης γνώσεων μέσα από τη σταθερή συνεργασία που διατηρεί με επιστήμονες και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων (γιατρούς, διατροφολόγους, σεφ, περιβαλλοντολόγους κ.ά.), λειτουργεί ως μέσο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και στόχους.

Παράλληλα, επιτυγχάνει τη δικτύωση μεταξύ επιχειρήσεων που προσφέρουν ιδιαίτερα προϊόντα και υπηρεσίες και ενός ολοένα αυξανόμενου καταναλωτικού κοινού με ειδικά ενδιαφέροντα.

Στοχεύει πάντα στην ευαισθητοποίηση του κοινού του με διαθεματική σκοπία, προάγοντας, μέσα από τις δράσεις του, την αλληλεγγύη απέναντι στους ανθρώπους και τα ζώα, αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Το Vegan Life Festival είναι πάνω από όλα μία γιορτή για όλα τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό, είτε είναι επισκέπτες και επισκέπτριες, είτε λαμβάνουν μέρος στην έκθεσή του με οποιονδήποτε τρόπο.

 

 

 

Share this post

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.