Τα Laesk Kombucha στο ΚΙΝΟ Film Festival!
Posted in Uncategorized

Τα Laesk Kombucha στο ΚΙΝΟ Film Festival!

To KINO Independent Film Festival στην Αθήνα συνόδευσε τις μοναδικές δημιουργίες του με εξίσου μοναδικές γεύσεις.

Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτιστικούς θεσμούς στην πρωτεύουσα, το KINO Festival, όχι μόνο γνωστό για τις προβολές ανεξάρτητων ταινιών στον κινηματογράφο αλλά και για την στήριξη που προσφέρει σε νέους καλλιτέχνες και σκηνοθέτες που μπορούν να υποβάλλουν τις ταινίες τους σε αυτό.

Το ΚΙΝΟ Festival πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (η προβολή του πρώτου 3ημέρου αναβλήθηκε λόγω Εθνικού Πένθους) , και μαζί με τις ταινίες και τους συντελεστές βρέθηκαν φυσικά και τα Laesk kombucha!

Έχουν πάρει το όνομα τους από την πόλη Laesk της Δανίας και είναι πλούσια σε προβιοτικά, βιταμίνες και οργανικά οξέα. Είναι φυσικά vegan, bio, δεν περιέχουν χρωστικές και έχουν μόλις 2 γρ. ζάχαρης.

Στο φεστιβάλ, οι παρευρισκόμενοι και επισκέπτες μπόρεσαν  να δοκιμάσουν δύο από τις υπέροχες γεύσεις, το Elderflower (ζυμωμένο με φρέσκo σάμπουκο από την περιοχή Funen) και το Ginger (με φρέσκο ψυχρής παστερίωσης χυμό τζίντζερ από τον Δανό παραγωγό Gro Juice) και όπως μας είπαν ενθουσιάστηκαν με τη νέα αυτή επιλογή αναψυκτικού!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα  laesk kombucha επισκεφθείτε το www.thesuperdrinks.gr, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ στο www.kinoathens.org.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία το Rudu Bar  στα Πετράλωνα για την υπέροχη συνεργασία!

Share this post

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.