Τα Super drinks και τα walking heron σιταρένια καλαμάκια στο 5ο Athens Coffee Festival
Posted in the super drinks

Τα Super drinks και τα walking heron σιταρένια καλαμάκια στο 5ο Athens Coffee Festival

To 5ο Athens Coffee Festival  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Κορυφαία brands, εταιρείες καφέ, masterclasses αλλά και πολλές  νέες επαγγελματικές «γνωριμίες» κυριάρχησαν στη φετινή διοργάνωση.  Εκατοντάδες επισκέπτες  πέρασαν την πύλη της Τεχνόπολης για να ενημερωθούν, να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Οι ποικιλίες καφέ που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες ήταν πολλές και έφτασαν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Τα αξεσουάρ γύρω από τον καφέ και οι μηχανές υπερκάλυψαν τόσο την ανάγκη των home baristas, όσο και των επιχειρήσεων του κλάδου. Την παράσταση όμως έκλεψαν τα Super drinks και τα walking heron καλαμάκια από σιτάρι.

Παγωμένα Vigo, Yoko και Cucumis στο περίπτερο 67 περίμεναν όλους εκείνους που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και γευστικό. Με συνθημα feel different – drink different η ομάδα της anaphis ενημέρωνε το κοινό για τις ευεργετικές ιδιότητες των  super drinks. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και επισφραγίστηκε με νέες συνεργασίες. To  Athens Coffee Festival 2021 ανέδειξε για μια ακόμα χρονιά κορυφαίας ποιότητας προιόντα και πρότεινε στους καταναλωτές νέες υγιεινές συνήθειες.

Η αυλαία του φεστιβάλ έπεσε με απονομή βραβείων και χαμόγελα ικανοποίησης ενώ μοιράστηκαν δεκάδες δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Το ραντεβού  του Athens Coffee Festival  ανανεώνεται για το 2022 και το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου.

 

 

Share this post

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.