Punk Rabbit και Husky ο απόλυτος συνδυασμός για διασκέδαση στην Αράχωβα!
Posted in Uncategorized

Punk Rabbit και Husky ο απόλυτος συνδυασμός για διασκέδαση στην Αράχωβα!

Τα Punk Rabbit παρτάρουν παρέα με το Husky Arachova!
Η απόλυτη συνταγή για κέφι και μοναδικές στιγμές έχει ξεκάθαρα την υπογραφή των Punk Rabbit!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο πάντρεμα στη διασκέδαση και αυτό που όλοι μας ονομάζουμε ατελείωτο παρτάρισμα!
Από τη μία είναι το Husky, το απόλυτο place to be και σίγουρα το ομορφότερο μαγαζί που κάθε θαμώνας θέλει να περάσει το χρόνο του στην Αράχωβα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και συμμετέχοντας σε μοναδικά πάρτι. Πόσο μάλλον όταν αυτά γίνονται τακτικά και φέρνουν στα decks μερικούς από τους διασημότερους DJ’s.

Από την άλλη είναι τα Punk Rabbit, τα απίστευτα αναψυκτικά με Kombucha που γίνονται το νέο talk of the town,  με πάνω από 1 δις.προβιοτικά/συσκευασία, υπέροχες γεύσεις που η κάθε μία εξιτάρει τον ουρανίσκο, 100% φυσικά συστατικά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή γλουτένης!

Και όπως κατακτούν το κοινό, ακριβώς το ίδιο έκαναν και με τα πάρτι του αγαπημένου Husky!

Έτσι, η παρουσία των Punk Rabbit ως χορηγός στα πάρτι του Husky ήταν η μόνη λογική και απόλυτη πάρτι κίνηση που θα μπορούσε να γίνει!

Από τον Junior Pappa και τους Mangata Projekt

τον George R και τον Akylla, τον CJ Jeff και τον Dim Angelo, τον George Raptis και τον DJ Agent Greg τα Punk Rabbit ήταν εκεί σε κάθε μοναδικό πάρτι του Husky στην Πλάτωνος, βάζοντας την δική τους μοναδική παρουσία στη διασκέδαση του κόσμου με κέφι, όμορφες στιγμές και χαμόγελα και, φυσικά, υπέροχες γεύσεις!

Τελευταίο και μοναδικό πάρτυ την Κυριακή 26/2 με μια μοναδική εκδήλωση στην οποία 5 καλλιτέχνες ANKA, Gosha, Xenia Ghali, Mad MAC και Gosha και φυσικά των Groove It όπου ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια μοναδική εμπειρία και ένα σκοπό καθώς μέρος των εσόδων δόθηκαν στα ιδρύματα Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Νόσο “Φλόγα” και Ειδικό Σχολείο “ΕΛΠΙΣ”.


Μια υπέροχη σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της  αλλά μια υπέροχη φιλία με τα παιδιά του Husky, τον Λευτέρη, τον Στέλιο, τον Γιώργο, τον Στέλιο και τον Δημήτρη μόλις ξεκίνησε!

Σας ευχαριστούμε όλους!!

Ραντεβού στο στενό γιατί τα πάρτυ δεν έχουν τελειώσει ακόμα!!

Share this post

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.